Sluiten Close
Sluiten Close
Scroll verder

PSV Brainport Scholenchallenge

Technologie speelt nu en in de toekomst een steeds grotere rol. We dagen je samen met de hele klas uit om PSV te helpen met uitdagingen voor de toekomst op te lossen.

Om je te helpen met de challenge, delen de bedrijven PSV, Philips, ASML, VDL, Jumbo, CSU en de High Tech Campus hun expertise.

Voor vragen of aanmelden stuur een mail naar scholenchallenge@brainportdevelopment.nl

Eindevent in het Philips stadion

28 mei 2024

Ga naar de challenge voor jouw groep

Terugblik eindevent PSV Brainport Scholenchallenge

Op 4 juli stond het eindevent van de PSV Brainport Scholenchallenge op het programma. De finale van een project waarbij onderwijs, professionals uit het Partnership Brainport Eindhoven én PSV de handen ineensloegen. Kinderen uit groep 6 én 7 werden uitgedaagd om technologische oplossingen te bedenken voor vraagstukken op het gebied van energie, gezondheid, veiligheid, voeding en mobiliteit. De innovatieve ideeën presenteerden de kinderen op 4 juli in het Philips Stadion aan de vakjury.

PSV Scholenchallenge accepted – groep 6 De Korenaar

Anouar (10) houdt veel van voetbal en hij vindt PSV de beste club van Nederland. Volgens hem is de Korenaar een fijne plek waar je óók welkom bent als nieuwe leerling, want dat heeft hij zelf ook meegemaakt. Hij was blij verrast toen er ‘iets met PSV’ op

Lees hier!

PSV Scholenchallenge accepted – groep 7 De Triangel in Leende

“Brainport! PSV!” scanderen leerlingen in de gang als ze merken dat we langskomen om met juffrouw Hanneke en Neeltje over de PSV Scholenchallenge te praten. In het pittoreske Leende, tegenover een statige kerk, vind je ‘de Triangel’. Een modern schoolgebo

Lees hier!

PSV Scholenchallenge accepted – groep 8 In het hart van het Hout – Helmond

In de gangen schalt 'You're the one that I want! Oh oh ohh'. Groep 8 van basisschool 'In het hart van het Hout' is bezig met de voorbereidingen van hun musical. Juffrouw Lieke en Robijn zijn voorbereid op onze komst en glippen snel het klaslokaal uit.

Lees hier!