Sluiten Close
Sluiten Close
Scroll verder

Nieuwe week, nieuwe challenge: sociale omgeving

Daag jezelf uit!

Werken aan jouw gezonde ik. Dat is het doel van dit platform. Om je op weg te helpen dagen we je gedurende zeven weken uit met verschillende challenges. Daarmee werk je niet alleen aan je gezondheid, maar maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

Challenges

Deze week staat in het teken van je sociale omgeving. Het blijkt namelijk dat, naast genoeg bewegen en het eten van gezonde voeding, je sociale omgeving ook van invloed is op je vitaliteit.

Maar hoe werkt dat precies, die invloed van je omgeving? En hoe ga je om met sociale druk? De challenge van deze week helpt je daarbij:

  • Deze week maak je je verwachtingen bespreekbaar met je collega’s, vrienden en/of kennissen. Je kiest minimaal één situatie waarin je dit gaat doen (ga naar de verdieping ‘verwachtingen bespreekbaar maken’ voor meer informatie).
  • Je gaat deze week na hoe je jouw sociale omgeving kunt inzetten bij het realiseren van een gezondere en fittere jij. Doe dit aan de hand van de verdieping ‘Zet sociale steun in’
  • Deze week ga je na of er een situatie is waarin je wordt beïnvloed of gestuurd door jouw fysieke omgeving. Vind je er een? Dan ben je je daar bewust van en deel je dit met jouw omgeving