Sluiten Close
Sluiten Close
Scroll verder

Webinar: Stap voor stap hardlopen

Webinar 'Stap voor stap hardlopen' terugkijken

Kan ik zomaar beginnen met hardlopen en hoe zorg ik ervoor dat ik mentaal topfit ben? Als hardloper, of je nu een beginner of meer ervaren loper bent, wil jij het beste uit je sportieve prestaties halen. 

Tijdens de Webinar ‘Stap voor stap hardlopen’ op dinsdag 5 oktober namen we je mee in de wereld van hardlopen. Laat je inspireren door marathonloper Harm Sengers. Stel je vragen aan sportarts en voormalig topatleet Tom Wiggers en krijg de beste tips & trics van Nina de Rooij, leefstijladviseur PSV.  

Sprekers

Harm Sengers heeft als bijnaam ‘Mister040’, omdat hij al tien keer deelnam aan de marathon van Eindhoven. Vijf jaar geleden kwam hij na 2 uur en 19 minuten over de finish en eindigde hij bij de tien snelste lopers. Tegenwoordig wil hij anderen inspireren en motiveren door zijn ervaringen te delen. 

Tom Wiggers is voormalig Nederlands kampioen hardlopen en gebruikt die ervaring nu als sportarts bij TopSupport / St. Anna ziekenhuis en in de jeugdopleiding van PSV. Daarnaast publiceerde hij in 2015 het boek ‘Doe-het-zelf gezond’, over het belang van een gezonde leefstijl. 

Nina de Rooij is leefstijladviseur bij PSV en nauw betrokken bij de ontwikkeling van het PSV Brainport Vitaliteitsplatform. Ze begeleidt wekelijks honderde mensen naar een gezondere en vitalere leefstijl.