Laatste nieuwsbericht

Brainport Eindhoven logo

24 februari 2021

Verbinden op afstand

  • Artikelen
Arrow icon Alle nieuwsberichten

Aankomend evenement

Arrow icon Alle evenementen
Sluiten Close
Scroll verder

Een gezonde en vitale regio

Welkom op het vitaliteitsplatform van Brainport Eindhoven

De vitaalste regio van Nederland, Europa of zelfs de hele wereld. Dat heeft Brainport Eindhoven voor ogen. Net als de slimste regio, willen we ook de vitaalste regio worden.

Hoe vitaal ben jij eigenlijk? En hoe vitaal wil jij zijn? Samen met de premium partners van PSV is dit platform ontwikkeld. Boordevol tips, verdieping, video’s en challenges. De kennis die we gezamenlijk én wereldwijd hebben verzameld, maakt ons sterk om jou dat duwtje in de rug te geven. Want vitaliteit begint bij jezelf, maar doen we samen. Het verschil merk je meteen. Doe je mee?

Bekijk onze vitaliteitswebinars

Inspiratie artikelen

Op de fiets naar je werk? Zó doe je dat!

Eeuwigdurende files, hoge brandstofprijzen en eindeloos zoeken naar een parkeerplek. Hoe lekker is het om je dag te beginnen met een ontspannen fietstocht?

Lees meer

Meditatie, geef het eens een kans

Meditatie wordt in onze maatschappij steeds populairder, het zou de sleutel zijn naar een mindful leven. Zie het als je kamer opruimen, mooie vergelijking is “een opgeruimd huis, geeft een opgeruimd hoofd”.

Lees meer

Wil je beginnen met hardlopen?

Hardlopen is een eenvoudige, laagdrempelige manier van bewegen die vrijwel iedereen kan doen en relatief weinig tijd kost.

Lees meer

Verbinden op afstand

Nu we zoveel mogelijk afstand van elkaar moeten houden, is het belangrijker dan ooit om met elkaar in verbinding te blijven. Dat kan op allerlei leuke en creatieve manieren.

Lees meer

Gun jezelf wat positieve energie

Denk je in problemen of oplossingen? Lifestylecoach Frank Rutten daagt je uit om vooral te kijken naar wat wel kan en laat je zien hoe je dat eenvoudig kunt doen.

Lees meer

Voedsel dat bijdraagt aan gezond oud worden

Als sportarts gespecialiseerd in leefstijl weet Hans van Kuijk als geen ander hoe belangrijk gezonde voeding is. Het zorgt er niet alleen voor dat je je goed voelt, maar ook dat je gezond bent.

Lees meer

Vitaliteitsmodel 

In deze Brainportregio maken en organiseren we samen ontzettend veel mooie dingen en dat blijven we doen. Cruciaal is het dan om vitaal te zijn en te blijven. Dat is natuurlijk logisch, maar niet altijd eenvoudig of vanzelfsprekend. Het is niet alleen een ontzettend breed domein maar waar start je eigenlijk? En bovendien; wanneer doe je het goed in een wereld met miljoenen experts en theorieën.

Met behulp van een overzichtelijk vitaliteitsmodel, verdeeld over verschillende thema’s en bouwstenen, gaan we je helpen aan je vitalere ik. 

Lees meer Arrow icon

Fundering en bouwstenen van het vitaliteitsmodel

Vitaliteitspijlers

Op dit platform word je gestimuleerd om kritisch te kijken naar jouw eigen fundering en bouwstenen. Als die fundering en bouwstenen in balans zijn, kun je je energie goed gebruiken, zit je lekker in je vel en kun je lekker aan het werk! Waar wil jij aan werken? 

Blijf op de hoogte