Sluiten Close
Sluiten Close
Scroll verder

The Gate helpt je verder

Als student bieden we je uitgebreide ondersteuning om je te helpen je innovatieve ideeën om te zetten in impactvolle ondernemingen. Onze diensten zijn gericht op 3 kerngroepen en activiteiten:  


> Student Startup Support: Zet je idee om in een startup 

Ben jij een student met een briljant en innovatief idee, maar weet je niet zeker hoe je dit idee tot leven kunt brengen? Onze speciale ondersteuningsprogramma's zijn ontworpen om je te begeleiden bij het omzetten van je concept in een volwaardige startup. Van het verfijnen van je probleemstelling tot het veiligstellen van financiering en IP-ondersteuning, wij zijn er om je de middelen en ondersteuning te bieden om je te helpen je idee om te zetten in een startup!


> Bedrijfsontwikkeling voor studententeams en honours teams 

Voor studententeams en honours teams die hun projecten naar een hoger niveau willen tillen, bieden we ondersteuning bij bedrijfsontwikkeling. We kunnen je helpen je idee te valideren, marktonderzoek te doen, financiering te werven en je IP te ondersteunen om de impact van je initiatieven te vergroten.

> Sluit je aan bij een (studenten)startup of word ondernemer met TU/e-IP 

Wil je praktijkervaring opdoen in de wereld van innovatieve startups? Overweeg dan om lid te worden van een van de vele door studenten geleide ondernemingen binnen ons netwerk. Werk samen met gelijkgestemde collega's, leer van ervaren ondernemers en draag je vaardigheden bij aan spannende projecten die het potentieel hebben om een echte impact te hebben. 

Of, als je klaar bent om de sprong te wagen en zelf een oprichter te worden, en op zoek bent naar een idee dat je kunt omzetten in een impactvolle onderneming, bekijk dan de mogelijkheden die beschikbaar zijn binnen ons netwerk.

 

Onze business developers

Bart van Grevenhof

Business Developer Student Entrepreneurship | TU/e

Beaudine Moll

Jr. Business Developer Student Entrepreneurship | TU/e

Om een sterke start te maken, is het van belang dat jouw idee letterlijk van de grond komt. En daar komt heel wat bij kijken. De business developers van The Gate hebben vakinhoudelijke kennis en een groot netwerk. Zij zijn er om jou verder te helpen.

We helpen je graag. Lees hier meer over onze diensten:

Workshops & Masterclasses

Eerste hulp bij ondernemen

Lees meer

Patent en intellectueel eigendom

Hulp bij aanvragen van octrooien

Lees meer

Financiering

Alle mogelijkheden in één overzicht

Lees meer

Inloopuren

Spreekuren met servicepartners

Lees meer