Sluiten Close
Sluiten Close

Nieuwe masterclasses en workshops voor early-stage startups starten in maart bij The Gate Academy

People following a class of The Gate Academy

The Gate Academy start weer in maart 2024.

Geschreven door The Gate

15 februari 2024

People following a class of The Gate Academy

The Gate Academy start weer in maart 2024.

Geschreven door The Gate

15 februari 2024


The Gate Academy gaat 2024 van start met 19 nieuwe workshops en masterclasses, georganiseerd tussen maart en juni dit jaar. The Gate Academy is een van de incubatieprogramma's van The Gate en omvat nieuwe onderwerpen zoals oprichting, bedrijfsplanning, product-markt fit en branding en mediavaardigheden.


Eerste nieuwe workshops in maart:

4 maart - Masterclass: Oprichting? Help! (door Anita van de Goor van Potters Notarissen en Sonja Vos van TU/e Participations)

Dieper ingaan op het waarom, hoe en wat te organiseren als het gaat om oprichten als ondernemer van een startup. Onderwerpen die door deze ervaren dames worden behandeld zijn de persoonlijke holding en verantwoordelijkheden, de BV en het proces, de aandeelhoudersovereenkomst en de statuten.

Aanvang: 15:30 uur in The Gate (Eeuwsel 57, tweede verdieping).

19 maart - Seminar: Business planning, budgettering en rapportage (door Daan Kersten en Ilko Bosman van Include Industries)

Alles wat je wilde weten over bedrijfsplanning, budgettering en rapportage, maar niet durfde te vragen! Tech serial-founders Ilko Bosman en Daan Kersten leggen uit waarom je vooruit moet plannen, gedetailleerd moet budgetteren en gestructureerd moet rapporteren over de voortgang. Ze laten zien hoe je dat doet, met behulp van pragmatische tools en beantwoorden al je vragen.

Aanvang: 15:30 uur bij The Gate (Eeuwsel 57, tweede verdieping)

Check en schrijf je hier in voor The Gate Academy in 2024: The Gate Academy for startups (brainporteindhoven.com)

Over The Gate Academy

Het bouwen van een succesvolle onderneming is spannend, leuk en ingewikkeld. Studies hebben aangetoond dat startups die consistent groeien de meeste kans op succes hebben. Om de juiste dingen op het juiste moment te doen is een goed begrip nodig van het ontwikkelingstraject, en dat begint al vanaf het begin.

Het programma van de The Gate Academy bevat een verscheidenheid aan specifieke onderwerpen die op een bepaald moment aandacht nodig hebben. De lezingen worden gegeven door experts van samenwerkende partners van The Gate en zijn vrijblijvend.

De onderwerpen zijn kansen voor startups om hun kennis uit te breiden in verschillende deelonderwerpen. Binnen het overzicht vind je weer een niveau-aanduiding van basis tot gevorderd.

Meer weten?

Inschrijven kan via de website The Gate Academy voor startups (brainporteindhoven.com) of neem contact op met programmamanager Monique Greve via m.j.m.greve@tue.nl en sluit je aan bij onze community van ondernemende geesten!

Contact

The Gate Academy is onderdeel van The Gate, take-off voor deeptech startups in Brainport.

Je kunt ons hier vinden: TU/e Campus - Alpha Hub, 2e verdieping - Het Eeuwsel 57- Eindhoven

Schrijf je hier in Arrow icon