Laatste nieuwsbericht

24 februari 2021

Verbinden op afstand

  • Artikelen
Alle nieuwsberichten

Aankomend evenement

Alle evenementen
Sluiten Close
Scroll verder

Brainport Eindhoven & PSV

Geen bedrijf, maar een regio als premium partner van een voetbalclub. Om Brainport Eindhoven nog prominenter op de kaart te zetten als wereldleider in kennis, hightech en innovatie slaan Nederlandse topbedrijven én PSV de handen ineen; een samenwerking die verder gaat dan sponsoring alleen. Het is namelijk een partnership dat draait om innovatie, vitaliteit, entertainment, talentontwikkeling en -werving. Voor iedereen binnen én buiten de regio. 

Jaaroverzicht 2020

"Dit is een primeur in de historie van de topsport. We creëren een nieuw ecosysteem en de manier waarop is kenmerkend voor de onderlinge verbondenheid en samenwerking in deze regio."

Maart 2019. Toon Gerbrands, algemeen directeur PSV

Partnerfonds Brainport Eindhoven

Een jaar nadat ASML, Jumbo Supermarkten, High Tech Campus Eindhoven, Philips en VDL Groep gezamenlijk premium partner zijn geworden van PSV zet dit collectief een nieuwe stap. Met de oprichting van het Partnerfonds Brainport Eindhoven ziet een regionale goede doelenstichting het levenslicht.

Vanuit dit nieuwe fonds willen de vijf topbedrijven, PSV en Brainport Development het leven van inwoners van de regio Brainport Eindhoven die het moeilijk hebben duurzaam verbeteren.

Lees meer