Laatste nieuwsbericht

Arrow icon Alle nieuwsberichten

Aankomend evenement

Arrow icon Alle evenementen
Sluiten Close
Sluiten Close

Het Geheim van de Vakman

In de Brainport Regio weten mensen goed wat innovatie is. Maar naast slimme koppen, zijn er ook slimme handen nodig. Björn van der Doelen gaat in zijn serie ''Het Geheim van de Vakman'' opzoek naar deze mensen. 

Kent u ook iemand met ''slimme handen'' en wilt u deze persoon aandragen voor nominatie? Vul hier het aanmeldformulier in!

Het Geheim van de Vakman 2023

Categorie Zij-Instroom Vaktalen

Jordy Kox

In deze aflevering gaat Björn op bezoek bij de winnaar van 2023 in de categorie 'zij-instroom’ Jordy Kox. Hij werkt bij SPIE Building Solutions aan allerlei technische installatieprojecten.

Categorie Bouw

Eric Michels

In deze aflevering gaat Björn op bezoek bij de winnaar van 2023 in de categorie 'Bouw': Eric Michels. Hij werkt bij Van der Meijs Renovatie aan allerlei bouwprojecten. Van der Meijs is een familiebedrijf en werkt samen met een groot aantal woningcorporaties op het gebied van onderhoud en renovatie

Het Geheim van de Vakman 2022

Categorie Bouw

Robert Tournoij

In deze aflevering gaat Björn op bezoek bij de winnaar van 2022 in de categorie 'Bouw': Robert Tournoij. Hij werkt bij aannemersbedrijf Van Rijswijck aan allerlei bouwprojecten.

Categorie Metaal

Huub van de Water

In deze aflevering gaat Björn op bezoek bij de winnaar van 2022 in de categorie 'Metaal': Huub van de Water. Hij werkt bij KMWE Precision aan elementen voor vliegtuigen en machines voor ASML.

Categorie Mechatronica

Rob Vermeulen

In deze aflevering gaat Björn op bezoek bij de winnaar van 2022 in de categorie 'Mechatronica': Rob Vermeulen. Hij werkt als Tester Module Assembly Senior bij Neways Advanced Applications.

Categorie Junior Vaktalent

Joey van den Heuvel

In deze aflevering gaat Björn op bezoek bij de winnaar van 2022 in de categorie 'Junior Vaktalent': Joey van den Heuvel. Hij werkt als 1e Monteur Service en Onderhoud bij Croonwolter&dros.