Laatste nieuwsbericht

Arrow icon Alle nieuwsberichten
Sluiten Close
Sluiten Close

Noordhofprijs 2022

Het aanmelden van genomineerden voor de Noordhofprijs is niet meer mogelijk. De uitreiking van de Noordhofprijs vindt dit jaar op 10 november plaats in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Wat is de Noordhofprijs?

De Noordhofprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste vakmensen van de Brainport regio (Zuidoost-Brabant).

De Stichting Bevordering Vakmanschap reikt sinds 1986
de Noordhofprijs uit aan de beste vakman of
vrouw in de bouw, metaal, mechatronica
en overige vakgebieden in het technisch
domein.

 

Vanaf 2022 is er een nieuwe categorie: Zij-instroom Vaktalent!

Klik hier voor meer informatie Arrow icon

De winnaars van de Noordhofprijs 2021

De Stichting Bevordering Vakmanschap reikt sinds 1986 de Noordhofprijs uit aan de beste vakman of vrouw in de bouw, metaal, mechatronica en overige vakgebieden in het technisch domein. 

Bekijk hier de winnaars van 2021 Arrow icon

De kunstenaar over zijn werk

De Noordhofprijs bestaat uit een kleine uitvoering van een uit brons gegoten beeld dat is gemaakt door Hans Goddefroy uit Helmond. De kunstenaar is in 1933 geboren in IndonesiĆ« en volgde zijn opleiding aan de kunstacademie St. Joost in Breda, de Rijksacademie in Amsterdam en de Jan van Eyck Academie in Maastricht. Het orginele beeld staat in het gebouw van Summa College, Sterrenlaan 10 in Eindhoven. Op 26 november 2021, de dag van de 32e uitreiking van de Noordhofprijs, is Hans op 88-jarige leeftijd overleden in Borssele. 

Wil jij je collega opgeven?

Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen o.a. door het brengen van een bezoek aan de werkplek van de kandidaat. Mocht een nominatie niet geaccepteerd worden, dan wordt dit aan het einde van het bezoek van de jury medegedeeld aan de leidinggevende.

De vakman/vakvrouw moet wel aan bepaalde criteria voldoen.

Bekijk hier de criteria voor nominatie Arrow icon

Maak kennis met het bestuur en de jury

De Stichting Bevordering Vakmanschap organiseert de uitreiking van de Noordhofprijs, de prijs voor de beste vakman/vakvrouw in de regio Zuidoost Brabant. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en wie de Noordhofprijs wint. De jury bestaat uit Wim Peters, Hans van Bussel en Lau van den Bos. 

Het bestuur en de jury Arrow icon

Sfeerimpressie

Contact