Aankomend evenement

Fontys ICT Innovations Insight 2024

  • Technologie
  • Opschaling energie-innovatie en producten
Arrow icon Alle evenementen
Sluiten Close
Sluiten Close

Wat kan ik winnen met deze wedstrijd?
Tijdens de Dutch Technologie Week (DTW) in juni kijkt de jury naar jullie ideeën en ontwerpen. Zij kiezen het de klas die het best heeft samengewerkt en creativiteit en technologie verwerkt hebben. En dit op een leuke manier gepresenteerd hebben. Alle leerlingen die mee doen krijgen een speciale uitnodiging voor het finale evenement. De winnaars krijgen alle eer, een leuke attentie en een mooie plek op deze website.

Ik sta voor een andere club kan ik toch meedoen?
Als je klas is aangemeld doen jullie allemaal mee. Samen werken we aan de club van de toekomst. We denken na over de club van de toekomst PSV in 2030 omdat dit een van de belangrijkste clubs is in de Brainportregio. 

Ik hou niet van voetbal, kan ik toch meedoen?
Deze challenge gaat niet alleen over voetbal. Veel meer gaat het over hele belangrijke onderwerpen: Safety (veiligheid) Mobility (verkeer) Energy (energie) Agrifood (voedsel) Health (gezondheid). We gebruiken hierbij de slimme oplossingen die bij PSV al worden gebruikt en denken samen na over hoe dit nog beter kan.

Wat is de Brainport Eindhoven regio en woon ik daar ook?
De Brainport regio bestaat uit 21 gemeentes samen wonen en werken daar heel veel mensen. Als je meedoet aan de challenge betekend dit dat je ook in deze regio woont. Wist je dat veel slimme ideeën in deze regio wonen en dat we producten maken die ons leven beter maken.

Ik ben pas 10 waarom moet ik nu al nadenken over de toekomst?
Jij bent nog jong en denkt anders na dan volwassenen. Hoe jij denkt kan helpen om samen een mooiere toekomst te bouwen. Jij kan de toekomst maken als je je talent inzet.

Kan ik profvoetballer worden als ik mee doe?
Veel kinderen dromen ervan om net zo belangrijk te zijn als Cody Gakpo en Sari van Veenendaal. Helaas kan niet iedereen profvoetballer worden, deze challenge geeft je de kans om jouw talenten in te zetten. Ook als voetbal niet je talent is en je gewoon graag actief bent.

Terug naar de challenge Arrow icon

Hoe willen jullie dat een T-shirt er uit ziet?

Onze shirts vernieuwen we elk jaar, wist je dat? En we hebben er ook meer dan 1. Zo hebben we een thuisshirt, een uitshirt en een reserve uitshirt. Weet jij welke kleuren we dit seizoen allemaal hebben? Shirts moeten aan een paar eisen voldoen:

  • Het thuisshirt heeft altijd rood/witte verticale banen

  • De keeper heeft altijd een afwijkend shirt: hij mag niet lijken op een veldspeler omdat het

    echt duidelijk moet zijn dat hij de keeper is en dus bijvoorbeeld met zijn handen een bal mag aanraken. Als een veldspeler dat doet is het ‘hands’. Door het afwijkende shirt kan de scheidsrechter dat op afstand zien.

  • De uitshirts hebben meer vrijheid qua kleur en hoeven dus ook niet de banen te hebben als op het thuisshirt.